Administratieve ondersteuning

Jouw administratie uitbesteden

De Dikke Van Dale omschrijft het woord rompslomp als ‘een omslachtige, vervelende drukte’. Veel ondernemers ervaren het doen van de administratie als een rompslomp. Als iets wat er – helaas – nu eenmaal bij hoort. Herkenbaar? Dat is niet hoe wij de financiële administratie zien, maar wij hebben dan ook passie voor ons vak. Wij ontzorgen en ondersteunen je bij het verwerken van de financiële administratie en adviseren je hoe je jouw financiële administratie makkelijker en innovatiever kunt bijhouden.

Alles financieel goed geregeld

Fijn om te weten: kiezen voor administratieve ondersteuning door Kolkman Business Administration betekent kiezen voor een kantoor dat verder kijkt dan de administratie en cijfers. We zorgen dat we jouw bedrijf, maar vooral ook jou als ondernemer goed leren kennen. Zo kunnen we je namelijk optimaal adviseren over hoe je financieel scherper aan de wind zeilt. En dat levert zowel zakelijk als privé de beste resultaten op. We zeggen daarom wel eens dat onze adviezen geld opleveren… én een goede nachtrust. Want je hoeft niet wakker te liggen als je alles financieel goed geregeld hebt.

Het ondernemende Twentse advieskantoor

Kolkman Business Administration

Kolkman Business Administration is hét ondernemende bedrijfs- en belastingadvieskantoor voor de Twentse mkb’er, gevestigd in Almelo. Wat wij voor jou en je business kunnen betekenen, vertellen wij je graag in een 1-op-1 gesprek.

Contact informatie

© Kolkman Business Administration All Rights Reserved | Sitemap | Algemene Voorwaarden