Bedrijfsadvisering

Begeleiding bij niet-alledaags én dagelijkse situaties

Grote bedrijven hebben vaak een CFO (chief financial officer), dé financiële man binnen de onderneming die een grote bijdrage levert aan de groei van een bedrijf. Bij de meeste mkb-bedrijven is deze functie niet ingevuld. En daar komen wij om de hoek kijken. Kolkman Business Administration is jouw partner voor vakkundig bedrijfsadvies en begeleiding bij complexe, niet-alledaagse situaties.

Onze bedrijfsadviseurs, jouw vraagbaak

Of het nu gaat om de start van je onderneming, het kiezen van de juiste rechtsvorm, begeleiding bij een financiering (zakelijk of privé), een bedrijfsfusie, -overname, -opvolging of een bedrijfsbeëindiging: onze bedrijfsadviseurs zijn jouw vraagbaak en helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.

Tip: vrijblijvend gesprek

Een tip van onze kant: overweeg eens een vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek. Onze ervaring leert dat een nieuwe, frisse blik op de fiscale en financiële situatie altijd wel iets oplevert en nieuwe mogelijkheden biedt. Die frisse blik vind je bij Kolkman Business Administration.

Vrijblijvend advies

Wat wij voor jouw business kunnen betekenen, vertellen wij je graag in een 1-op-1 gesprek. Vandaag of morgen. Bij jou of bij ons, in persoon of ‘online”. Vraag hieronder je vrijblijvende adviesgesprek aan.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Het ondernemende Twentse advieskantoor

Kolkman Business Administration

Kolkman Business Administration is hét ondernemende bedrijfs- en belastingadvieskantoor voor de Twentse mkb’er, gevestigd in Almelo. Wat wij voor jou en je business kunnen betekenen, vertellen wij je graag in een 1-op-1 gesprek.

Contact informatie

© Kolkman Business Administration All Rights Reserved | Sitemap | Algemene Voorwaarden