Financiële rapportages

Adviseur en business partner

Je vindt in ons je adviseur én business partner en krijgt altijd deskundig en actueel advies aan de hand van de financiële rapportages die we voor je opstellen. We duiken graag in de gevolgen van die rapportages: wat betekenen ze voor jou, je groeiambities als ondernemer: zakelijk maar ook privé? We bespreken onze bevindingen en je strategische – financiële –  doelen, waardoor jij kunt blijven ontwikkelen en je ambities en groei kunt nastreven.

Vakkundigheid bij financiële rapportages

Van een bedrijfs- en belastingadvieskantoor met tientallen jaren ervaring, zoals Kolkman Business Administration, mag je als mkb-ondernemer iets verwachten. Je kunt vertrouwen op onze vakkundigheid bij het samenstellen, beoordelen en/of controleren van de jaarrekening en financiële rapportages. We zijn uiteraard op de hoogte van de laatste vaktechnische ontwikkelingen.

Het ondernemende Twentse advieskantoor

Kolkman Business Administration

Kolkman Business Administration is hét ondernemende bedrijfs- en belastingadvieskantoor voor de Twentse mkb’er, gevestigd in Almelo. Wat wij voor jou en je business kunnen betekenen, vertellen wij je graag in een 1-op-1 gesprek.

Contact informatie

© Kolkman Business Administration All Rights Reserved | Sitemap | Algemene Voorwaarden