Bedrijfsovername

Een bedrijf aankopen of verkopen

Een bedrijf aankopen of verkopen doe je niet zomaar. Het is een intensief, complex en soms zelfs emotioneel proces. Kolkman Business Administration ondersteunt en adviseert je bij alle stappen in dit aankoop- of verkoopproces en geeft antwoord op alle vragen die je maar te binnen schieten.

Aankoopbegeleiding

Of je nu snel(ler) wilt groeien, je toegang wilt hebben tot een nieuwe markt of je jouw oog hebt laten vallen op een concurrent: wanneer je een ander bedrijf wilt overnemen, is het slim om een bedrijfsadviseur in te schakelen. We ondersteunen je bij het doorlichten van het over te nemen bedrijf van de concurrent – Due Diligence onderzoek. Ook adviseren we over de aankoopwaarde van de onderneming, begeleiden we bij de financiering en adviseren we bij alle andere complexe vraagstukken die erbij komen kijken.

Verkoopbegeleiding

Ook wanneer je jouw bedrijf wilt verkopen kun je bij ons kantoor terecht. Van het opzetten van de verkoopstrategie, de waardebepaling van de onderneming en het onderhandelen over de beste deal: wij nemen het voor je uit handen. Alles voor een optimale verkoop.

De waardebepaling van het bedrijf

Of je nu een ander bedrijf wilt overnemen of jouw eigen bedrijf wilt verkopen, in beide gevallen is de waardebepaling van het bedrijf een belangrijk onderdeel. Vaak is dit het startpunt van de onderhandelingen, en het vormt tevens de basis voor de financiering. Een waardebepaling door onze gespecialiseerde bedrijfsadviseurs geeft je een stevig houvast om de juiste keuzes te maken.

Het ondernemende Twentse advieskantoor

Kolkman Business Administration

Kolkman Business Administration is hét ondernemende bedrijfs- en belastingadvieskantoor voor de Twentse mkb’er, gevestigd in Almelo. Wat wij voor jou en je business kunnen betekenen, vertellen wij je graag in een 1-op-1 gesprek.

Contact informatie

© Kolkman Business Administration All Rights Reserved | Sitemap | Algemene Voorwaarden