Personeel en salarissen

Voor ons dagelijkse kost, voor jou een zorg minder

Onderzoek heeft al vaak uitgewezen dat werknemers die zich prettig voelen in een bedrijf, beter presteren. Daarom zijn een goed georganiseerd personeelsbeleid en bijbehorende salarisadministratie absolute randvoorwaarden. Maar het zijn hoogstwaarschijnlijk geen zaken waar jij je als ondernemer mee bezig wilt houden. En dat hoeft ook niet. Niet met Kolkman Business Administration. Voor ons is dit dagelijkse kost, en dat betekent voor jou een zorg minder.

  Ook arbeidsrecht en ontslagrecht

  De salarisadministrateurs van Kolkman Business Administration nemen je dan ook graag al het werk rondom de salarisadministratie uit handen. Van advisering over het personeelsbeleid en de salarisadministratie, de salarisverwerking, verzorgen van de aangifte loonheffingen tot de loonkostensubsidies, het opstellen van de arbeidsovereenkomst en alles op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. We helpen je graag: alles in één klap goed geregeld.

  Het ondernemende Twentse advieskantoor

  Kolkman Business Administration

  Kolkman Business Administration is hét ondernemende bedrijfs- en belastingadvieskantoor voor de Twentse mkb’er, gevestigd in Almelo. Wat wij voor jou en je business kunnen betekenen, vertellen wij je graag in een 1-op-1 gesprek.

  Contact informatie

  © Kolkman Business Administration All Rights Reserved | Sitemap | Algemene Voorwaarden