Werken bij…

Je allerlaatste werkdag… is op je eerste werkdag bij Kolkman Business Administration. Want wie doet wat hij leuk vindt, ervaart werk niet als werk!

Jouw baan bij Kolkman Business Administration

Kenmerkend voor ons kantoor is een open en informele werkwijze die nét even anders is dan anders. Want natuurlijk hebben we een grote liefde voor cijfers, houden we van slim en innovatief boekhouden en nemen we graag een duik in de financiën van klanten. Als het goed is word jij hier ook enthousiast van. Maar naast financiële dienstverlening helpen we onze klanten vooral om zichzelf én hun bedrijf verder te ontplooien. We richten ons dus niet alleen op de cijfers, maar kijken véél verder dan dat. Wil jij ons hierbij helpen? Sluit je dan aan bij ons team.

Jouw nieuwe collega’s

Bij Kolkman Business Administration kom je terecht in een team van relatiebeheerders en -adviseurs, assistent-accountants, salarisadviseurs en fiscalisten. Stuk voor stuk zijn dit gedreven collega’s die – net als jij – iedere dag met plezier naar hun werk gaan. Dat heeft als voordeel dat je je vanaf dag één thuis voelt.

Jouw carrière bij ons kantoor

Bij ons ben jij zelf de regisseur van jouw loopbaan. Jouw ambities (plus wat ervoor nodig is om die waar te maken) zijn altijd bespreekbaar. Je krijgt dan ook voldoende mogelijkheden om – binnen ons opleidingsprogramma – (vakinhoudelijk) door te groeien. We dagen je graag uit om jezelf steeds verder te ontwikkelen in de dingen die jij interessant vindt én die voor onze klanten waardevol zijn. En uiteraard zijn ook de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend.

Openstaande vacatures

Ben je enthousiast geworden en wil je ons bedrijf versterken? Scroll dan naar beneden om onze vacatures te bekijken. Staat jouw droombaan er niet bij, maar weet je zeker dat je met jouw ambitie en achtergrond bij ons bedrijf past? Stuur dan een open sollicitatie naar info@kolkman-nl.com – of je nu een ervaren professional of een starter op mbo- of hbo-niveau bent.

Het ondernemende Twentse advieskantoor

Kolkman Business Administration

Kolkman Business Administration is hét ondernemende bedrijfs- en belastingadvieskantoor voor de Twentse mkb’er, gevestigd in Almelo. Wat wij voor jou en je business kunnen betekenen, vertellen wij je graag in een 1-op-1 gesprek.

Contact informatie

© Kolkman Business Administration All Rights Reserved | Sitemap | Algemene Voorwaarden